Блиндирани врати Протекта Смарт

Блиндирани врати ПРОТЕКТА СМАРТ са Фаворит по Сигурност! Те съчетават изключителната конструктивна здравина и защита на вратите Протекта със заключващите системи и последните иновации и технологични новости на моторизираните брави MOTTURA – Италия .

Гаранция: 5 години
Взломоустойчивост
Осигурен монтаж

  Направи запитване за продукта

  Характеристики на входни врати Протекта Смарт

  СМАРТ Врати ПРОТЕКТА са създадени, за да съчетаят на най-високо ниво здравината и устойчивостта на взлом на входната врата с най-новите иновации в заключването – комбинация в едно на механичната и електронната моторизирана брава B NOVA на италианската марка MOTTURA – световен лидер в производството на брави за блиндирани врати.

  Устройство на СМАРТ блиндирани врати ПРОТЕКТА

  Конструкцията е същата, както на блиндирани врати ПРОТЕКТА, с максимално ниво на сигурност. Разликата е в заключващата система. В случая се използва моторизирана брава.
  B NOVA на MOTTURA с нови функции и мониторинг на достъпа чрез BLE връзка. Вратата може да се отключва по няколко начина:

  • пръстов отпечатък
  • клавиатура
  • транспондер
  • или мобилно приложение за смартфон B MOTTURA APP

  С помощта на приложението лесно се дава и отнема достъп от разстояние и се следи за състоянието на вратата: отворено / затворено. Приложението работи сигурно и безотказно.

  Всеки детайл от тази врата е изключително сигурен и надежден.

   

  СИГУРНОСТ, ЗАЩИТА, ИНОВАЦИИ и ТЕХНОЛОГИИ– това са вратите ПРОТЕКТА СМАРТ!

  Външен вид на вратите

  От двете страни на металното крило се залепват облицовъчни плоскости от фурнирован MDF с естествен дъбов фурнир. Крилото е фурнировано в зоната на фалца. Декоративна каса и первазите са от фурнирован MDF дъб – обличат зида и металната каса на вратите.
  Всички блиндирани врати са с луксозен месингов или иноксов обков – статична топка отвън и дръжка отвътре или две дръжки от двете страни на вратата. Между крилото и касата се поставя гумено уплътнение от трите страни на вратата.
  В долната част на вратата може да бъде монтиран автоматичен праг ,който уплътнява разстоянието между пода и крилото на вратата при затварянето и.

  Ниво на сигурност и заключващи механизми

  Блиндирани врати ПРОТЕКТА притежават сертификат на взломоустойчивост С4 съгласно БДС ENV 1629 2002 Прот. 717-4-15 / 13.08.2011. Нивото на сигурност се определя, както от конструкцията на вратата, така и от качеството на заключващия механизъм. В СМАРТ ВРАТИ ПРОТЕКТА се влагат последните световни новости в моторизираните брави MOTTURA –Италия, които са съвкупност от качествени механични системи на заключване с най-новите продукти за управление и мониторинг на бравите и вратите. Технологичният отдел на MOTTURA проектира и изработва всеки един елемент от тях с високо качество и цели да бъде синоним за безкомпромисна защита за всеки дом или офис.

  Избор на цветове и покритие

  Изборът на цвят и покритие на входната врата трябва да бъде така направен, че да си подхожда с цялостния облик на жилището или сградата, за която е предназначена вратата.
  Входните блиндирани врати Протекта се предлагат с изключително голямо разнообразие на дървесни цветове, а също така можете да избирате и от всички цветове по каталога RAL.
  Ние ще ви съдействаме, за да направите най- добрият за вас избор.

  Условия и срокове за монтаж

  Спрямо обема на поръчката и натовареността на производството в момента на вашата поръчка срокът за производство и монтирането на вратата могат да бъдат от месец до три месеца.
  Възможен е и бърз монтаж до 7-14 дни, но само в случай, че имаме налична врата на склад съответстваща на вашия размер и опции, които вие предпочитате.
  Ключовете към избраните от вас брави и патрони MOTTURA – Италия се получават лично от вас в запечатан вид в деня на доплащане на вратата един ден преди датата за монтаж.
  Монтажът се заплаща в деня на извършване на монтажа след монтирането на вратата.