Пожароустойчиви врати Protecta EI60

Пожароустойчиви врати PROTECTA EI60 могат да бъдат изцяло съобразени с изискванията на клиента. Предлагаме голям избор на цветове /дървесни декори и по каталога на RAL/, едностранен или двустранен релеф, вид на обкова / месинг или инокс/.

Гаранция: 5 години
Взломоустойчивост
Осигурен монтаж

  Направи запитване за продукта

  Пожароустойчива, еднокрила, фурнирована, метална врата Protecta EI60

  Благодарение на дългогодишният опит в производство на блиндирани врати и познанията на екипа ни по пожароустойчивост на конструкции през 2021г. е създадена и сертифицирана първата ни по вид уникална пожароустойчива апартаментна врата PROTECTA EI 60, която визуално не се различава от другите блиндирани врати, но издържа над 60 минути в условията на пожар.

  Устройство на пожароустойчиви врати PROTECTA EI60

  Пожароустойчивите врати Протекта произвеждаме на първо място в защита на вашият дом, защото границата между дома и външния свят – това представлява входната врата във всяко едно жилище.

   

  Нашите пожароустойчиви входни врати се характеризират със следните показатели:

  • ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ ДО В / Ш – 2075 / 1025 мм.
  • МЕТАЛНА ЧАСТ: Изключителна конструктивна здравина.
  • КАСА: Метална, профилна с термонабъбващо уплътнение.
  • ДЕКОРАТИВНА КАСА: Изработена от фурнирован MDF дъб, облича зида пред металната каса.
  • КРИЛО: Изцяло покрито с фурнир и фурнирован MDF – дъб.
  • ЦВЯТ: По избор с байц лаковете на Vitex.
  • ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА: 3 шипа и език, като може да бъде и с много високо ниво на сигурност, например MOTTURA 54,797 с DEFENDERи патрон серия 31,39,48 или 55 или 3D Key.
  Изпитания и класификация

  Изпитанията и класификацията на пожароустойчивата врата ПРОТЕКТА са извършени по следните европейски стандарти : БДС EN 1363–1–2020 :БДС EN 13501–2–2016 и потвърдени по БДС 1634–1–2014 при двустранно въздействие на огън .

  От ГДПБЗН е издадено Становище за допустимост за влагане на продукта в строежите по Наредба № РД-02-20-1 от 05.02.2015г.

  Ниво на сигурност и заключващи механизми

  Пожароустойчивите самозатварящи се входни врати PROTECTA EI 60 защитават вашето жилище в продължение на над 60 минути при пожар в сградата. Ако сградата е с такива врати се осигурява безопасна евакуация на живущите и лесен достъп по стълбището на противопожарните екипи за погасяване на пожара. Във вратите PROTECTA EI 60 могат да се вградят заключващи системи MOTTURA –Италия – световен лидер в производството на модерни, изключително качествени и сигурни брави за блиндирани врати. Парси и КО ЕООД е вносител на заключващи механизми MOTTURA от 1994г. и предлага професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз и монтаж.

  Избор на цветове и покритие

  Изборът на цвят и покритие на входната врата трябва да бъде така направен, че да си подхожда с цялостния облик на жилището или сградата, за която е предназначена вратата.
  Входните пожароустойчиви врати Протекта се предлагат с изключително голямо разнообразие на дървесни цветове, а също така можете да избирате и от всички цветове по каталога RAL.
  Ние ще ви съдействаме, за да направите най- добрият за вас избор.

  Условия и срокове за монтаж

  Спрямо обема на поръчката и натовареността на производството в момента на вашата поръчка срокът за производство и монтирането на вратата могат да бъдат от месец до три месеца.
  Възможен е и бърз монтаж до 7-14 дни, но само в случай, че имаме налична врата на склад съответстваща на вашия размер и опции, които вие предпочитате.
  Ключовете към избраните от вас брави и патрони MOTTURA – Италия се получават лично от вас в запечатан вид в деня на доплащане на вратата един ден преди датата за монтаж.
  Монтажът се заплаща в деня на извършване на монтажа след монтирането на вратата.