Заключващи механизми

MOTTURA е световен лидер в производството на сигурни брави за блиндирани и взломоустойчиви врати, секюрити патронници и ключалки CHAMPION и сейфове за дома и хотела.

 

Широката гама от продукти дава възможност за различни нива на нарастваща защита и прави крайният избор на клиента по-гъвкав за получаване на желаната степен на сигурност и защита.

 

Наскоро MOTTURA създаде нова изключително иновативна линия от електронни и моторизирани продукти: MOTTURA X Technology, която внедрява последна генерация актуални и SMART решения на традиционния начин за отваряне, затваряне и управление на вратата и контрол на достъпа чрез транспондери четци на пръстови отпечатъци, клавиатури и смартфони.

 

Високите технологии, иновации и качество са основните принципи на които компанията залага в производствения процес, за да достави надеждни и ефективни продукти за защита и сигурност на дома и офиса.

 

ПАРСИ И КО ЕООД е официален представител и вносител за БЪЛГАРИЯ на MOTTURA -ИТАЛИЯ от 1994г. Фирмата вече близо 30 години предлага на своите клиенти пълен асортимент от най-качествените и сигурни заключващи системи MOTTURA. , като влагайки ги в своите разработки на блиндирани врати ПРОТЕКТА, получават обратна връзка от клиента и постоянно се усъвършенстват в избора на най-доброто за тях.

Патронници Mottura
Брави Mottura
Защита за патрон
Патронници Mottura
CHAMPIONS C3D KEY

Серия platinum комбинацията от 3 различни системи на защита позволява достигане на най-високото ниво на сигурност.
Platinum series cylinder c3d позволява превръщането на стандартна европрофилна брава в брава с 3d key.
Съчетават се 3 различни системи на сигурност на MOTTURA:
– патронник с ръкохватка от вътрешната страна;
– специална закалена бронировка defender;
-3d key патентован петстенен кодиран патронник от външната страна.

CHAMPIONS C 55 PLATINUM

Ключът запазва своя консолидиран дизайн. Новите сиви елементи го правят да изглежда по-завладяващ, елегантен и модерен. Двойната десмодромна писта/ змейка /, математическият щифт и новият мобилен елемент правят този ключ да достигне най-високо ниво на сигурност. Картата е с чисто нов графичен дизайн и е необходим документ за дублиране на ключ в MOTTURA CLUBS.

CHAMPION CP 6

Gold series двойна кодираща система с десмодромна писта + „математически“ щифт.
Нов защитен патрон на CHAMPIONS CP 6 се справя с техники за манипулиране като bumping, picking и tracing. Неговият ключ /с lifetime патентован ММ профил / представлява двойна десмодромна писта /змейка, която принуждава щифтовете да се подравнят, за да се намери позицията, която позволява вмъкване на ключ и завъртане на “математически “ щифт. Защитено дублиране на ключовете само в MOTTURA CLUBS.

CHAMPIONS C 39

Gold series “mathematical” ключ и магнитен щифт anti-pick.
Нов защитен цилиндър на CHAMPIONS C 39 се справя с техники за манипулиране като bumping, picing и tracing . Неговият ключ представлява патентовани горни и странични контролирани щифтове, които са подравнени и оформени с „математически“ символи ( +х-/ ). Освен това е снабден с активен щифт с магнитно позициониране. Lifetime патентован ММ профил на ключа. Защитено дублиране на ключове, разрешено само в MOTTURA CLUBS.
Налична е vario система,която позволява двукратно прекодиране от клиента ,например при загубване на ключ.

Брави Mottura за блиндирани врати - Mottura B Technology

Новата гама MOTTURA b Technology представлява непрекъсната иновация на MOTTURA в областта на моторизираните брави. Новата серия продукти на MOTTURA с безжично предаване. Това са нови брави с контрол на достъпа, които комуникират помежду си чрез BLE /Bluethooth Low Energy/ връзка.

Серия 54

Многофункционални брави за европрофилен патрон, устойчиви на манипулиране с инструмент.

Две заключващи системи в една брава.Горната заключваща система е с перчат касов ключ и ATIDECO DUE задвижва тристранна 6-точкова система. Долната заключваща система е със секретен патрон с високо ниво на сигурност, извежда щифт, блокира езика и затваря отвора към касовия ключ.

Серия 84

Тристранни брави за блиндирани врати със зъбно колело и безшумно движение.

Единични и двойни многофункционални брави.

Чрез долната заключваща система се блокира работата на горния патрон.

Серия 85

Тристранни брави за блиндирани врати за секретен европрофилен патрон.

Брави с единичен или двоен многофункционален механизъм за европрофилен защитен патрон CHAMPIONS.

Чрез долната заключваща система се блокира работата на горния патрон.

Защита за патрон Mottura
DF MAGNETIC

Съвсем нов MAGNETIC DEFENDER патентован, който включва стоманено тяло с метален щит и специален въртящ се капак, който напълно затваря и защитава входа на ключа.

Активира се от магнитен или магнитно- механичен  ключ, който се върти в корпуса на DEFENDER.  Гамата включва метална или подсилена накладка, ферула или пружинно регулиране, версия с фиксирана височина  за многофункционални  двойни брави.

DEFENDER BASIC

Бронировка с хромирана шайба за защита на шпонковия канал, която само с две дебелини покрива повечето дебелини на врати и разширява гамата си за новата версия  врати. Закалени сачми в отворите на фиксиращите болтове.

DEFENDER -TOP SYSTEM

Бронировка с високо ниво на сигурност с масивно закалено тяло и конусовидна основа за монтаж отвътре –навън в комбинация с манганови подсилващи плочи. Шпонков канал, защитен от три въртящи се пластини от манганова стомана против фрезоване. Закалени сачми в дъното на отворите на фиксиращите болтове ги предпазват от разпробиване.

DEFENDER 3D KEY

Това е DEFENDER изключително създаден за брави 3DKEY  Два варианта с дебелина 25мм.