входни блиндирани врати протекта

Входни блиндирани врати Протекта

Входни блиндирани врати Протекта се произвеждат по размер на клиента без ограничение на височина и ширина. Предлагаме голям избор от заключващи системи и допълнителни предпазващи устройства за вратите, които да осигурят желаните от вас високи нива на сигурност.

Гаранция: 5 години
Взломоустойчивост
Осигурен монтаж

  Направи запитване за продукта

  За входни блиндирани врати Протекта имаме разработен конфигуратор за изчисление на цена.
  от 1365 лв. за базов моделКонфигуриране сега

  Характеристики на входни врати Протекта

  Стремежът на проектантският и производствен екип на фирмата е постигането на максимално ниво на сигурност, както на вратите като цяло, така и на всеки един детайл по отделно: вътрешна конструкция на крилото, специална метална каса, панти, заключваща система, обков и монтаж.
  Създали сме блиндирани врати без аналог на пазара по отношение на СИГУРНОСТТА.

  Устройство на блиндираните врати Протекта

  Целта на блиндираните врати Протекта е защита и сигурност на имуществото и семейството ни от посегателство.

   

  Нашите блиндирани врати се различават от останалите по изключителната конструктивна здравина!

  • МЕТАЛНА ЧАСТ: Изключителна конструктивна здравина
  • КАСА: Винкел L80/80/6 mm заварен към статична конструкция, шипове ф 20 монтирани в стените.
  • КРИЛО: Решетъчна метална конструкция от профилни тръби 40х30х2 мм., покрито с ламарина 2мм, удебелена защитна зона за бравата.
  • ПАНТИ: Италиански с вградени лагери ф 22 мм. заварени към касата и крилото.
  • Статични шипове вградени в задната част на вратите от към пантите.

  СИГУРНОСТ, ЗАЩИТА, ВИЗИЯ – това са вратите ПРОТЕКТА!

  Външен вид на вратите

  От двете страни на металното крило се залепват облицовъчни плоскости от фурнирован MDF с естествен дъбов фурнир. Крилото е фурнировано в зоната на фалца. Декоративна каса и первазите са от фурнирован MDF дъб – обличат зида и металната каса на вратите.
  Всички блиндирани врати са с луксозен месингов или иноксов обков – статична топка отвън и дръжка отвътре или две дръжки от двете страни на вратата. Между крилото и касата се поставя гумено уплътнение от трите страни на вратата.
  В долната част на вратата може да бъде монтиран автоматичен праг ,който уплътнява разстоянието между пода и крилото на вратата при затварянето и.

  Ниво на сигурност и заключващи механизми

  Блиндираните врати притежават сертификат на взломоустойчивост C4 Съгласно БДС ЕNV 1629 2002 Прот 717–4–15 /13 08 2011. Нивото на сигурност се определя, както от конструктивната здравина на вратата така и от качеството на заключване.
  В тях се влагат заключващи системи на фирма MOTTURA Италия – световен лидер в производството на модерни, иновативни и изключително здрави и качествени брави за блиндирани врати, секретни патрони от най- висок клас, бронировки и защити за тях и много други.
  Като директен вносител на продуктите на MOTTURA с 30 годишен опит фирмата ни има добре обучени монтажници и техници и поддържа отличен гаранционен и следгаранционен сервиз.

  Избор на цветове и покритие

  Изборът на цвят и покритие на входната врата трябва да бъде така направен, че да си подхожда с цялостния облик на жилището или сградата, за която е предназначена вратата.
  Входните блиндирани врати Протекта се предлагат с изключително голямо разнообразие на дървесни цветове, а също така можете да избирате и от всички цветове по каталога RAL.
  Ние ще ви съдействаме, за да направите най- добрият за вас избор.

  Условия и срокове за монтаж

  Спрямо обема на поръчката и натовареността на производството в момента на вашата поръчка срокът за производство и монтирането на вратата могат да бъдат от месец до три месеца.
  Възможен е и бърз монтаж до 7-14 дни, но само в случай, че имаме налична врата на склад съответстваща на вашия размер и опции, които вие предпочитате.
  Ключовете към избраните от вас брави и патрони MOTTURA – Италия се получават лично от вас в запечатан вид в деня на доплащане на вратата един ден преди датата за монтаж.
  Монтажът се заплаща в деня на извършване на монтажа след монтирането на вратата.

  В ОСНОВНАТА ЦЕНА СЕ ВКЛЮЧВА:

  • КАСА – винкел L80/80/6 mm заварен към статична конструкция, шипове 1/2″ монтирани към стените.
  • КРИЛО – решетъчна метална конструкция от профили 40/30/2mm покрито с ламарина 2mm.
  • ПАНТИ с вградени лагери ф 2mm. Статични шипове към пантите. Вградена в базов модел тристранна секретна брава с 6 шипа на заключване брава MOTTURA – Италия
  • ДЕКОРАТИВНА ЧАСТ – от двете страни на оформената метална врата се поставят облицовъчни плоскости от MDF с естествен дъбов фурнир.
  • ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА, която облича зида и первази от двете страни на вратата. Месингов обков за блиндирана врата.
  • ДЕКОРАТИВНА КАСА – тристранна секретна брава MOTTURA модел 85.971 със секретен патрон с нормално ниво на сигурност.
  • ЛУКСОЗЕН МЕСИНГОВ ОБКОВ – топка и дръжка или две дръжки.
  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ КЪМ БАЗОВ МОДЕЛ ВРАТА ПРОТЕКТА
  1. Избор на браваРазгледай i

  Брава Mottura висок клас на заключване

  Касово заключване + секретен патрон
  Касовият ключ задвижва тристранната заключваща система, а патрона извежда допълнителен щифт, блокира езика и чрез манганова пластина затваря отвора към касовия ключ.

   

  Брава Mottura B Technology

  Високо технологичен съвременен продукт, който съчетава изключително високата конструктивна здравина на вратите ПРОТЕКТА с последните световни тенденции в заключването и управлението на брави Mottura B Technology. Тази врата може да се управлява освен чрез механичната заключваща ситема и чрез транспондер, пръстов отпечатък или мобилно приложение чрез смартфон.

  2. Избор на патронРазгледай
  3. Избор на бронировкаРазгледай
  4. Други опции
  Крайна цена:1365 лв.

   5. Контактни данни

   * ПАРСИ И КО ЕООД запазва правото си на технически и ценови промени.